Lombiksztori

Lombiksztori

Miről szól a blog, és miért írom?

2023. június 13. - Perlapedra

Sziasztok!

Amikor másfél-két éve jött az ötlet, hogy szeretnék blogot vezetni, teljesen más elképzelésem volt a tartalomról. Azonban közben az élet is alakította a dolgokat, így teljesen más irányba vinném a témát. Anno nagyon nem gondoltam volna, hogy erre - lentebb kiderül, miről is van szó.

A blog arról fog szólni, hogy hogyan válunk családdá - ez olyan szempontból semmiképp nem hagyományos menet, mert mesterséges megtermékenytés segítségével lehet benne részünk (bár sajnos ez egyre gyakoribb eset). A folyamat közben rengeteg cikkel, csoporttal, fórummal és bloggal találkoztam, amelyben érdekes tapasztalatokat olvastam, a legtöbb szolgált plusz információval. Ezért is jutott eszembe, hogy szívesen leírom, megosztom saját történetünket, hátha valakinek segítséget nyújthat, vagy motiválhatja.

Magamról nem sokat fogok írni, viszont a téma bensőségessége miatt fontosnak tartom, hogy pár alapdolgot mégis tudjatok rólam/rólunk. A férjemmel (őt B-nek fogom emlegetni) 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk össze, és 2 éve szeretnénk kisbabát. Van köztünk 10 év korkülönbség, ami az elején engem zavart, de utána kiderült, hogy egyáltalán nem érezhető a kapcsolatunkban. Szép kapcsolatunk van, szerencsére nagyon jól egymásra találtunk, kiegészítjük egymást minden területen. Ahogy egy film alapján néha összekacsintva idézzük, "jó csapat vagyunk". 

A bejegyzésekben írok az előzményekről, az inszeminációs és lombik folyamatok gyakorlati menetéről, és beszámolok a lelki és mentális háttérről.

Remélem, velem tartotok!

Gyöngyi

 

 

2020. április 

A bejegyzés trackback címe:

https://perlapedra.blog.hu/api/trackback/id/tr2315625490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása